Chicken & Bacon Pan-Fried Sandwich – Sandwich de pollo y bacon

Photo by – Foto de: Diana Johnson || EatingRichly.com
INGREDIENTS
- 8 slices bacon
- 1⁄2 cup mayonnaise (150 grams whole-egg)
- 2 garlic cloves (minced)
- 2 tablespoons lemon juice
- 1 tablespoon chives (chopped)
- 1 cup chicken (160 grams cooked and shredded)
- butter (for spreading)
- 8 slices sourdough bread
- 8 slices smoked cheddar cheese
DIRECTIONS
Place the bacon under a preheated hot grill (broiler) and cook for 1-2 minutes or until crispy.
Place the maonnaise, garlic, lemon juice, chives and chicken in a bowl and mix well to combine.
Spread both sides of the bread with butter.
Divide cheese and chicken mixture between 4 slices of bread and sandwich with another slice of bread.
Heat a large non-stick frying pan over low heat and cook the sandwiches in batches in necessary for 3-4 minutes each side or until golden the cheese is melted.
Source – Fuente: http://www.food.com/
INGREDIENTES
- 8 lonchas de bacon
- 1/2 taza de mayonesa (150 gramos de todo el huevo)
- 2 dientes de ajo (picado)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 1 cucharada de cebollino (picado)
- 1 taza de pollo (160 gramos cocinado y desmenuzado)
- mantequilla (para la difusión)
- 8 rebanadas de pan de masa fermentada
- 8 lonchas de queso fumado cheddar
INSTRUCCIONES
Coloque el bacon en una parrilla caliente precalentada y cocine durante 1-2 minutos o hasta que estén crujientes.
Coloque los mayonesa, ajo, zumo de limón, el cebollino y el pollo en un tazón y mezcle bien todo.
Untar ambos lados del pan con mantequilla.
Divida el queso y la mezcla de pollo entre 4 rebanadas de pan y sándwich con otra rebanada de pan.
Calentar una sartén antiadherente grande a fuego lento y cocine los sándwiches en lotes durante 3-4 minutos por cada lado o hasta que se dore y el queso se haya derretido.