Teléfono
965 329 847
Facebook
Twitter
Contacto

Felix mashed potatoes – Puré de patatas Felix

How to make croquettes with our special offer of Felix mashed potatoes.

Cómo hacer unas croquetas con nuestra oferta de puré de patatas Felix.

Oferta Felix F24 (1000x500px)

1-. Melt the butter in a pan, then fry the onions and bacon together for 10 mins until the onions are soft and bacon has started to colour. Add the cabbage or sprouts to the pan with a good grinding of black pepper. Stir well, then add a splash of water and cook, covered, for 5 mins more until tender.
2-. Tip the potatoes and cooked veg into the pan, then mash really well. Mix in the eggs, then season to taste. Turn onto a floured surface, flatten out, then cut into squares about the size of a scone. Roll each piece into a cigar shape about 10cm long and the width of a £2 coin. Cool.
3-. Roll each croquette in the flour, then in the egg and finally in the breadcrumbs. Put onto a tray and chill for at least 1 hr.
4-. Heat oven to 190C/170C fan/gas 5. Heat a 5mm depth of oil in a large frying pan; then, once a crumb turns golden within a few secs, shallow-fry the croquettes in 2 batches for 2 mins each side, turning carefully. Drain on kitchen paper and transfer to a baking sheet lined with baking paper. Bake for 15 mins or, if making ahead, cover and chill for up to 2 days. To reheat, give them 15 mins in the oven at 190C/fan 170C/gas 5 until hot through and crisp on the outside.

Source: www.bbcgoodfood.com

1-. Derretir la mantequilla en una sartén, freír la cebolla y el tocino juntos unos 10 minutos hasta que las cebollas estén pochadas y el tocino ha comenzado a coger color. Añadir la col o las coles de la sartén con una buena molienda de pimienta negra. Remover bien, a continuación, añadir un poco de agua y cocinar, tapado, durante 5 minutos más hasta que estén tiernos.
2-. Añadir las patatas y verduras cocidas en la sartén, y triturar bien. Mezclar los huevos y sazonar al gusto. A su vez sobre una superficie enharinada, aplaste, luego se corta en cuadrados del tamaño de un bollo. Hacer de cada pieza en forma de croqueta de aproximadamente 10 cm de largo y el ancho de una moneda de 2 £.
3-. Introduzca cada croqueta en la harina, luego en el huevo y por último por el pan rallado. Poner en una bandeja y refrigere por lo menos 1 hora.
4-. Calentar el horno a 190C ventilador / 170C / gas 5. Poner a calentar 5mm. de aceite en una sartén; a continuación, una vez que el aceite esté caliente, sofreír las croquetas 2 minutos por cada lado, girando con cuidado. Escurrir sobre papel de cocina y transferir a una bandeja para hornear forrada con papel de hornear. Hornear durante 15 minutos o, si se hace por delante, cubra y refrigere por hasta 2 días. Precalentar 15 minutos el horno a 190C / 170C ventilador / gas 5 y hornear hasta que estén crujientes por fuera.

Fuente: www.bbcgoodfood.com

Scroll to top