Teléfono
965 329 847
Facebook
Twitter
Contacto

Chicken & Bacon Pan-Fried Sandwich – Sandwich de pollo y bacon

TUmkecIVS0KxxEF3zxLB_foodcom-3-23-16-shoot-8216
Photo by – Foto de: Diana Johnson || EatingRichly.com

INGREDIENTS

  • 8 slices bacon
  • 1cup mayonnaise (150 grams whole-egg)
  • 2 garlic cloves (minced)
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1 tablespoon chives (chopped)
  • 1 cup chicken (160 grams cooked and shredded)
  • butter (for spreading)
  • 8 slices sourdough bread
  • 8 slices smoked cheddar cheese

DIRECTIONS

Place the bacon under a preheated hot grill (broiler) and cook for 1-2 minutes or until crispy.

Place the maonnaise, garlic, lemon juice, chives and chicken in a bowl and mix well to combine.

Spread both sides of the bread with butter.

Divide cheese and chicken mixture between 4 slices of bread and sandwich with another slice of bread.

Heat a large non-stick frying pan over low heat and cook the sandwiches in batches in necessary for 3-4 minutes each side or until golden the cheese is melted.

Source – Fuente: http://www.food.com/

INGREDIENTES

  • 8 lonchas de bacon
  • 1/taza de mayonesa (150 gramos de todo el huevo)
  • 2 dientes de ajo (picado)
  • 2 cucharadas de zumo de limón
  • 1 cucharada de cebollino (picado)
  • 1 taza de pollo (160 gramos cocinado y desmenuzado)
  • mantequilla (para la difusión)
  • 8 rebanadas de pan de masa fermentada
  • 8 lonchas de queso fumado cheddar

INSTRUCCIONES

Coloque el bacon en una parrilla caliente precalentada y cocine durante 1-2 minutos o hasta que estén crujientes.

Coloque los mayonesa, ajo, zumo de limón, el cebollino y el pollo en un tazón y mezcle bien todo.

Untar ambos lados del pan con mantequilla.

Divida el queso y la mezcla de pollo entre 4 rebanadas de pan y sándwich con otra rebanada de pan.

Calentar una sartén antiadherente grande a fuego lento y cocine los sándwiches en lotes durante 3-4 minutos por cada lado o hasta que se dore y el queso se haya derretido.

Scroll to top