Teléfono
965 329 847
Facebook
Twitter
Contacto

Bacon Cheddar Deviled Eggs recipe – Receta de huevos rellenos de Bacon y Queso Cheddar

2237472

INGREDIENTS

DIRECTIONS

  1. Place eggs in a saucepan, and cover with cold water. Bring water to a boil and immediately remove from heat. Cover, and let eggs stand in hot water for 10 to 12 minutes. Remove from hot water, and cool. To cool more quickly, rinse eggs under cold running water.
  2. Meanwhile, place bacon in a large, deep skillet. Cook over medium-high heat until evenly brown. Alternatively, wrap bacon in paper towels and cook in the microwave for about 1 minute per slice. Crumble and set aside.
  3. Peel the hard-cooked eggs, and cut in half lengthwise. Remove yolks to a small bowl. Mash egg yolks with mayonnaise, crumbled bacon and cheese. Stir in mustard. Fill egg white halves with the yolk mixture and refrigerate until serving.

INGREDIENTES

INSTRUCCIONES

  1. Coloque los huevos en una cacerola, y cubrir con agua fría. Poner el agua a hervir. Dejar que los huevos en agua caliente durante 10 a 12 minutos. Remover de agua caliente. Para enfriar más rápidamente, enjuague los huevos en agua fría.
  2. Mientras tanto, coloque el bacon en una sartén grande y profunda. Cocine a temperatura media-alta hasta que esté dorado. Alternativamente, envuelva el tocino en papel y cocinar en el microondas durante aproximadamente 1 minuto por rebanada. Desmenuzar y reservar.
  3. Pelar los huevos duros, y cortar por la mitad longitudinalmente. Retirar las yemas en un bol pequeño. Mezclar las yemas de huevo con mayonesa, beicon y queso. Agregue la mostaza. Rellenar las mitades de huevo con la mezcla de yema y refrigerar hasta servir.
Scroll to top